fbpx

langtidssteking

langtidssteking - Elgstek benfri med bakte grønnsaker - Smedstuen Gård AS

Elgstek benfri med bakte grønnsaker

Elgstek benfri med bakte grønnsaker er et velsmakende middagstips. Lag steken så nært opp til siste forbruksdag som mulig. Det gir det beste resultatet. Vi anbefaler at du steker elgsteken på lav temperatur over flere timer, såkalt langtidssteking. Da sprenges ikke cellene i kjøttet, og kjøttsaften bevares inne i steken. Dette gir også det møreste kjøttet. Be familien på elgstek på søndag!
langtidssteking - Reinsdyrstek benfri med stekte kantareller og brokkoli - Smedstuen Gård AS

Reinsdyrstek benfri med stekte kantareller og brokkoli

Reinsdyrstek benfri med stekte kantareller og brokkoli er et velsmakende middagstips. Reinsdyrstek krydres godt før steking. Gni salt og pepper inn i steken.
Lammestek urtekrydret - Smedstuen Gård AS

Lammestek urtekrydret

Urtekrydret lammestek er perfekt for en familiemiddag. Det er mye enklere å lage urtekrydret lammestek enn det du skulle tro.
Lammestek - Smedstuen Gård AS

Lammestek

Lammestek er perfekt for en familiemiddag. Det er mye enklere å lage lammestek enn det du skulle tro.
Reinsdyrstek surret benfri - Smedstuen Gård AS

Reinsdyrstek surret benfri

Reinsdyrstek er nydelig viltkjøtt, som lett blir til et festmåltid. Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med en klassisk reinsdyrstek kan du virkelig imponere dine gjester. Reinsdyrstek er et godt alternativ til ribbe eller pinnekjøtt i julen.
Elgstek surret benfri - Smedstuen Gård AS

Elgstek surret benfri

Elgstek til søndagsmiddag har lang tradisjon i Norge. Vi anbefaler å tilberede elgstek så nært opp til siste forbruksdag som mulig. Da får man best resultat.
Lammestek med fløtegratinerte poteter og stekt tomat - Smedstuen Gård AS

Lammestek med fløtegratinerte poteter og stekt tomat

Lammestek med fløtegratinerte poteter og stekt tomat er et velsmakende middagstips. Lammekjøtt er både mørt og godt, og man behøver ikke være ekspert for å få det til. Bare pass på steketemperatur og steketid.