kjernetemperatur biff

kjernetemperatur biff - Kjernetemperatur ved tilbereding av kjøtt - Smedstuen Gård AS

Kjernetemperatur ved tilbereding av kjøtt

Det er viktig å bruke riktig kjernetemperatur når man tilbereder kjøtt. Vår kjernetemperaturtabell passer godt til moderne matlaging. Skalaen viser de riktige temperaturene, og gir deg nettopp mulighet til å velge en kjernetemperatur som passer til den aktuelle kjøttvaren og anledningen.
kjernetemperatur biff - Reinsdyr ytrefilet med spinat og skorsonerøtter - Smedstuen Gård AS

Reinsdyr ytrefilet med spinat og skorsonerøtter

Reinsdyr ytrefilet med spinat og skorsonerøtter er et velsmakende middagstips. Ytrefilet av reinsdyr tilberedes best dersom den er romtemperert. La kjøttet ligge fremme en stund før steking.
Reinsdyr indrefilet med rødbetskokt pære og asparges - Smedstuen Gård AS

Reinsdyr indrefilet med rødbetskokt pære og asparges

Reinsdyr indrefilet med rødbetskokt pære og asparges er et velsmakende middagstips. Reinsdyr indrefilet er liten og tynn, og må ikke stekes for mye. Indrefilet av reinsdyr bør være rosa inni.
Elg entrecote med grillet tomat og brokkoli - Smedstuen Gård AS

Elg entrecote med grillet tomat og brokkoli

Elg entrecote med grillet tomat og brokkoli er et velsmakende middagstips. Server elg entrecote sammen rødvinssaus, grønnsaker og godt urtesmør.
Elg ytrefilet med bakt kålrabi og rødvinsglassert småløk - Smedstuen Gård AS

Elg ytrefilet med bakt kålrabi og rødvinsglassert småløk

Elg ytrefilet med bakt kålrabi og rødvinsglassert småløk er et velsmakende middagstips. Lag et smakfullt og eksotisk festmåltid med ytrefilet av elg til familie og venner.
Elg indrefilet med blåbær og stekt kantarell - Smedstuen Gård AS

Elg indrefilet med blåbær og stekt kantarell

Elg indrefilet med blåbær og stekt kantarell er et velsmakende middagstips. Lag et smakfullt og eksotisk festmåltid med indrefilet av elg til familie og venner.