fbpx

kålstuing oppskrift

kålstuing oppskrift - Kjøttkaker i brun saus med kålstuing og kokte poteter - Smedstuen Gård AS

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing og kokte poteter

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing og kokte poteter er et velsmakende middagstips. Smedstuens grove kjøttkaker er ferdig stekt i jernpanne, og du trenger bare varme dem opp til middagen. Kjøttkakene varmes enklest ved svak varme i stekepannen, men du kan også varme dem i stekeovn. Er du glad i saus, kan du utmerket godt varme kjøttkakene i en stor kjele full av brun saus.
kålstuing oppskrift - Kålstuing - Smedstuen Gård AS

Kålstuing

Kålstuing passer spesielt godt til tradisjonsrike måltider av kjøtt, slik som kjøttkaker og spekemat. En klassisk kålstuing er enkel å lage, og i denne oppskriften ser du hvor lite som skal til. Hvorfor ikke prøve kålstuing til middagen allerede i dag?
Biffkarbonader - Smedstuen Gård AS

Biffkarbonader

Karbonader laget av kjøtt fra storfe og svin. Karbonadene inneholder mye kjøtt og lite salt. Våre karbonader er ferdig stekte i jernpanne, og de kan derfor godt spises kalde. Smedstuen Gård sine biffkarbonader er kåret til best i test hos Bramat.
Elgkarbonader - Smedstuen Gård AS

Elgkarbonader

Elgkarbonader laget av elg og svin. Karbonadene inneholder lite fett. Disse karbonadene er en av våre absolutte bestselgere. Smedstuen Gård sine karbonader er kåret til best i test hos Bramat.