fbpx

hjemmelagde karbonader

hjemmelagde karbonader - Viltburger - Smedstuen Gård AS

Viltburger

Viltburger inneholder 57% hjortekjøtt. Dette er en populær og smakfull burger.
hjemmelagde karbonader - Kjøttkaker i brun saus med kålstuing og kokte poteter - Smedstuen Gård AS

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing og kokte poteter

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing og kokte poteter er et velsmakende middagstips. Smedstuens grove kjøttkaker er ferdig stekt i jernpanne, og du trenger bare varme dem opp til middagen. Kjøttkakene varmes enklest ved svak varme i stekepannen, men du kan også varme dem i stekeovn. Er du glad i saus, kan du utmerket godt varme kjøttkakene i en stor kjele full av brun saus.
Biffkarbonader med ovnsstekt ratatouille - Smedstuen Gård AS

Biffkarbonader med ovnsstekt ratatouille

Biffkarbonader med ovnsstekt ratatouille er et velsmakende middagstips, som gjerne serveres sammen kokte eller bakte poteter. Smedstuen Gård sine karbonader er kåret til best i test hos Bramat.
Elgkarbonader med bakte rødbeter - Smedstuen Gård AS

Elgkarbonader med bakte rødbeter

Elgkarbonader med bakte rødbeter er et ypperlig middagstips, som smaker godt sammen viltsaus og erter. Smedstuen Gård sine karbonader er kåret til best i test hos Bramat.
Kjøttkaker grove - Smedstuen Gård AS

Kjøttkaker grove

Smedstuens grove kjøttkaker er en kjøttkake med litt grovere kjøttstruktur. Vi har pannestekt kjøttkakene ferdig for deg, slik at alt du trenger å gjøre er og spise dem - eventuelt varme dem opp først. Kjøttkakene er også gode i kald tilstand rett på brødskiva.
Biffkarbonader - Smedstuen Gård AS

Biffkarbonader

Karbonader laget av kjøtt fra storfe og svin. Karbonadene inneholder mye kjøtt og lite salt. Våre karbonader er ferdig stekte i jernpanne, og de kan derfor godt spises kalde. Smedstuen Gård sine biffkarbonader er kåret til best i test hos Bramat.
Medisterkaker grove - Smedstuen Gård AS

Medisterkaker grove

Medisterkaker hører med som tilbehør i jula ved siden av juleribba, men de passer også perfekt alene som enkel julemat. Medisterkaker smaker fortreffelig på alt fra brødskive til juletallerken.
Elgkarbonader - Smedstuen Gård AS

Elgkarbonader

Elgkarbonader laget av elg og svin. Karbonadene inneholder lite fett. Disse karbonadene er en av våre absolutte bestselgere. Smedstuen Gård sine karbonader er kåret til best i test hos Bramat.