helstekt ytrefilet

helstekt ytrefilet - Reinsdyr ytrefilet med spinat og skorsonerøtter - Smedstuen Gård AS

Reinsdyr ytrefilet med spinat og skorsonerøtter

Reinsdyr ytrefilet med spinat og skorsonerøtter er et velsmakende middagstips. Ytrefilet av reinsdyr tilberedes best dersom den er romtemperert. La kjøttet ligge fremme en stund før steking.
helstekt ytrefilet - Elg ytrefilet med bakt kålrabi og rødvinsglassert småløk - Smedstuen Gård AS

Elg ytrefilet med bakt kålrabi og rødvinsglassert småløk

Elg ytrefilet med bakt kålrabi og rødvinsglassert småløk er et velsmakende middagstips. Lag et smakfullt og eksotisk festmåltid med ytrefilet av elg til familie og venner.
Reinsdyr ytrefilet - Smedstuen Gård AS

Reinsdyr ytrefilet

Reinsdyr ytrefilet er både magert og næringsrikt. Reinsdyrkjøtt er vår tids mest eksklusive kjøttslag. Smaken av det milde viltkjøttet er fantastisk. Det er duket for et festmåltid av dimensjoner.
Elg ytrefilet - Smedstuen Gård AS

Elg ytrefilet

Lag et festmåltid av elg ytrefilet til familie eller venner. Det vil du ikke angre på. Ytrefilet av elg er mørt, magert, smakfullt, vilt og eksotisk.