Helstekt indrefilet er noe av det mest eksklusive man kan by på til middag.
Indrefilet er det edleste og møreste kjøttet , og det er enkelt å lage noe veldig godt.
Våre produkter av indrefilet og tilhørende middagstips passer til alle anledninger.
La kjøttet bli romtemperert før du starter tilberedningen av helstekt indrefilet. Da unngår du at kjøttet avkjøler stekeflaten. Dersom dette skjer vil kjøttet koke istedenfor å steke. Renskjær indrefileten for sener og hinner med en skarp kniv.
Helstekt indrefilet er rød når den har en kjernetemperatur på 55-60 grader, og rosa når steketermometeret viser 60-65 grader. La indrefileten hvile i ca. 15-20 minutter før den skjæres opp og serveres. Dersom fileten deles opp for tidlig, vil noe kjøttsaft sive ut og kjøttet vil bli tørt.
Helstekt indrefilet er smak i verdensklasse!