fbpx

fløtegratinerte poteter oppskrift

fløtegratinerte poteter oppskrift - Lammelår badsturøkt med fløtegratinerte poteter og waldorfsalat - Smedstuen Gård AS

Lammelår badsturøkt med fløtegratinerte poteter og waldorfsalat

Badsturøkt lammelår med fløtegratinerte poteter og waldorfsalat er et velsmakende middagstips. Badsturøkt lammelår fra Smedstuen Gård er ferdig kokt, og du kan servere det kaldt på koldtbordet hvis du ønsker det. Smedstuen Gård sitt lammelår badsturøkt har vunnet NM i kjøttprodukter i kategorien "ferdig stekt/kokt".
fløtegratinerte poteter oppskrift - Fløtegratinerte poteter - Smedstuen Gård AS

Fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter smaker godt sammen mange av våre kjøttprodukter og er lettvint å lage. Prøv gjerne fløtegratinerte poteter sammen med stek av elg eller lam.
Elgkarbonader med bakte rødbeter - Smedstuen Gård AS

Elgkarbonader med bakte rødbeter

Elgkarbonader med bakte rødbeter er et ypperlig middagstips, som smaker godt sammen viltsaus og erter. Smedstuen Gård sine karbonader er kåret til best i test hos Bramat.
Elgstek benfri med bakte grønnsaker - Smedstuen Gård AS

Elgstek benfri med bakte grønnsaker

Elgstek benfri med bakte grønnsaker er et velsmakende middagstips. Lag steken så nært opp til siste forbruksdag som mulig. Det gir det beste resultatet. Vi anbefaler at du steker elgsteken på lav temperatur over flere timer, såkalt langtidssteking. Da sprenges ikke cellene i kjøttet, og kjøttsaften bevares inne i steken. Dette gir også det møreste kjøttet. Be familien på elgstek på søndag!
Reinsdyrstek benfri med stekte kantareller og brokkoli - Smedstuen Gård AS

Reinsdyrstek benfri med stekte kantareller og brokkoli

Reinsdyrstek benfri med stekte kantareller og brokkoli er et velsmakende middagstips. Reinsdyrstek krydres godt før steking. Gni salt og pepper inn i steken.
Røkte koteletter uten ben - Smedstuen Gård AS

Røkte koteletter uten ben

Saltet og røkt svinekam uten ben, skåret i koteletter. Kjøttet må varmebehandles før bruk.
Biffkarbonader - Smedstuen Gård AS

Biffkarbonader

Karbonader laget av kjøtt fra storfe og svin. Karbonadene inneholder mye kjøtt og lite salt. Våre karbonader er ferdig stekte i jernpanne, og de kan derfor godt spises kalde. Smedstuen Gård sine biffkarbonader er kåret til best i test hos Bramat.
Lammestek med fløtegratinerte poteter og stekt tomat - Smedstuen Gård AS

Lammestek med fløtegratinerte poteter og stekt tomat

Lammestek med fløtegratinerte poteter og stekt tomat er et velsmakende middagstips. Lammekjøtt er både mørt og godt, og man behøver ikke være ekspert for å få det til. Bare pass på steketemperatur og steketid.