Vårt badsturøkte lammelår fikk bronsemedalje i årets NM i Kjøttprodukter, november 2019.
Her er dommernes uttalelser:
Produktet er pent å se på og smaker godt. Ikke mye å utsette på dette produktet, god smak og røyk. Ingen feil å finne, saftig og godt. Pent lår og pent snitt.
Smedstuen Gård sitt badsturøkte lammelår har tidligere også vunnet NM i kjøttprodukter i kategorien «ferdig stekt/kokt».
Lammelår badsturøkt kokt – Tips til tilbereding
Det badsturøkte lammelåret er ferdig kokt. Vi anbefaler derfor at lammelåret blir varmet opp i vann med temperatur rundt 75-80 grader. Det tar gjerne 1-1,5 time før låret er gjennomvarmt. Ikke ta av posen lammelåret er pakket i. Denne posen samler opp kjøttkraften som eventuelt måtte sive ut. Denne kraften er en glimrende base til saus under serveringen. Som tilbehør til Smedstuens badsturøkte lammelår er det bare fantasien som stopper deg. Kokte poteter, gulrøtter, brokkoli, sukkererter, blomkål, asparges og kålrot kan alle anbefales som tilbehør.
Middagstips for lammelår badsturøkt kokt fra Smedstuen Gård
Besøk vårt populære nettutsalg. Der finner du gode tilbud på våre kjøttprodukter!