Lammelår badsturøkt kokt

  • Lammelår badsturøkt kokt - Smedstuen AS
  • Lammelår badsturøkt kokt - Vinner av NM i kjøttprodukter - Smedstuen AS
  • Lammelår badsturøkt med fløtegratinerte poteter og waldorfsalat - Smedstuen AS

Vårt badsturøkte lammelår fikk gullmedalje i årets NM i Kjøttprodukter 9. november 2017.

Her er dommernes uttalelser:
Produktet er pent å se på og smaker godt. Ikke mye å utsette på dette produktet, god smak og røyk. Ingen feil å finne, saftig og godt. Pent lår og pent snitt.

Smedstuen Gård sitt badsturøkte lammelår har tidligere også vunnet NM i kjøttprodukter i kategorien «ferdig stekt/kokt».

Lammelår badsturøkt kokt – Tips til tilbereding

Det badsturøkte lammelåret er ferdig kokt. Vi anbefaler derfor at lammelåret blir varmet opp i vann med temperatur rundt 75-80 grader. Det tar gjerne 1-1,5 time før låret er gjennomvarmt. Ikke ta av posen lammelåret er pakket i. Denne posen samler opp kjøttkraften som eventuelt måtte sive ut. Denne kraften er en glimrende base til saus under serveringen. Som tilbehør til Smedstuens badsturøkte lammelår er det bare fantasien som stopper deg. Kokte poteter, gulrøtter, brokkoli, sukkererter, blomkål, asparges og kålrot kan alle anbefales som tilbehør.

Middagstips for lammelår badsturøkt kokt fra Smedstuen Gård


Vi anbefaler også:

Ferdig varmebehandlet

KLIKK HER FOR MIDDAGSTIPS  Middagstips
Næringsinnhold pr. 100 g
Energi 796 kJ / 191 kcal
Fett 12,1 g
- hvorav mettet fett 5,4 g
Karbohydrat 0,5 g
- hvorav sukker 0,5 g
Protein 20 g
Salt 1,8 g

Ingredienser:
Lammelår m/ben (84%), vann, konserveringsmiddel E250, salt, sukker.

Gull i NM i Kjøttprodukter 9. November 2017

Badsturøkt lammelår - Gullmedalje i NM i Kjøttprodukter 2017