Høgfjellsburger

Høgfjellsburger - Smedstuen AS

Høgfjellslam er laget av kjøtt fra lam som har beitet i Nord-Gudbrandsdalen, i et område som ligger mer enn 800 meter over havet.

Tilberedningstips:
Høgfjellsburger er et spiseklart produkt, som varmes i stekeovn eller stekepanne.


Vi anbefaler også:

Beskyttet geografisk betegnelse

Høgfjellslam fra Nord-Gudbrandsdalen
er lam som har beitet i minimum 11 uker i beiteområder som ligger over 800 moh. Det stilles også krav til både kjøttklasse og fettgruppe.Betegnelsen høgfjellslam fra Nord-Gudbrandsdalen er beskyttet av Matmerk. Se også hogfjellslam.no

Næringsinnhold pr. 100 g
Energi 938 kJ / 226 kcal
Fett 16 g
- hvorav mettet fett 7 g
Karbohydrat 4,5 g
- hvorav sukker 0,8 g
Protein 15 g
Salt 1,6 g

Ingredienser:
Kjøtt av lam (45%) og storfe (36%), vann, tapiokastivelse, potetmel, salt, skummet MELKepulver, løk, potetfiber, fortykningsmiddel E407, krydder. Stekt i margarin (SOYA)

Pakket i beskyttende atmosfære.

Allergener:
Melk, Soya