Juleskinke u/ben sukkersaltet rå

Juleskinke u/ben sukkersaltet rå - Smedstuen AS

Sukret og saltet juleskinke uten ben.

Juleskinka er rå, og må trekkes/ kokes.
Bruk steketermometer og la produktet trekke/ koke i 1,5-2,5 timer litt avhengig av størrelsen på skinka. Vannet bør holde ca 85°C.
Skinka er ferdig varmebehandlet ved en kjernetemperatur på 65-70°C.


Vi anbefaler også:

Vacumpakket i kokepose ca 1,5 kg

Næringsinnhold pr. 100 g
Energi 794 kJ / 190 kcal
Fett 14 g
- hvorav mettet fett 4,7 g
Karbohydrat 0,1 g
- hvorav sukker 0,0 g
Protein 16 g
Salt 1,4 g

Ingredienser:
Kjøtt (74,8 %) av svin,vann, salt,Konserveringsmiddel E250,Tilsettningsstoffer E450 kaliumdifosfat natriumdifosfat,E451 pentakaliumtrifosfat pentanatriumtrifosfat,dekstrose,E301 natriumaskorbat, farin.E 326 laktat, E261 Asetat.