Julepølse kokt

Julepølse kokt - Smedstuen AS

Julepølse kokt fra Smedstuen Gård er best. Gullmedalje i NM i julemat og seier i Nitimens store julepølsetest i radio NRK P1, bekrefter dette. Kokt julepølse varmes i panne med eller uten skinn. Dette er en smakssak, men vi liker julepølse best med skinnet på.


Vi anbefaler også:

Kjølevare - 2 pølser i pakke, variabel vekt

Næringsinnhold pr. 100 g
Energi 1314 kJ / 314 kcal
Fett 26 g
- hvorav mettet fett 9,5 g
Karbohydrat 10 g
- hvorav sukker 0,9 g
Protein 11 g
Salt 2,2 g

Ingredienser:
Kjøtt (51 %) av svin, vann, småflesk, tapioka, potetmel, fløtepulver MELK, krydder, HVETEmel og BYGGmel.

Allergener:
Gluten, Melk