MENY
NYHETER
OM OSS
Produkter
ELG
REINSDYR
LAM
KARBONADER
JULEMAT
PÅSKEMAT
SPEKEMAT
GRILLMAT
Middagstips
ELG
REINSDYR
LAM
KARBONADER
JULEMAT
PÅSKEMAT
SPEKEMAT
GRILLMAT
KONTAKT
NETTBUTIKK
Smedstuen AS
>
Oppskrifter
>
SAUSER
>
Brun saus
SAUSER
Rødvinssaus
Brun saus
Brun saus
med fløte
Brun saus smaker godt til kjøttmiddagen. Bruk gjerne litt kraft fra middagens kraftbein eller stekesjy.
Slik gjør du
Smør og mel brunes.
Spe med kraft.
Bruk gjerne litt kraft fra middagens kraftbein eller stekesjy i tillegg.
La sausen småkoke ca. 10 minutter.
Smak til med fløte, salt og pepper.
Brun saus passer godt til produkter fra Smedstuen
Lammelår badsturøkt med fløtegratinerte poteter og waldorfsalat
Kjøttkaker i brun saus med kålstuing og kokte poteter
Ingredienser
4 porsjoner
20 minutter
3 ss smør
3 ss mel
ca. 0,5 dl kjøttkraft eller buljong
evt. litt kraft fra middagens kraftbein eller stekesjy
smak til med fløte
salt og pepper
SE VÅR NETTBUTIKK
Populære emner:
biff
ELG
ELG middagstips
elgbiff
elgkjøtt
enkle middagstips
ertestuing oppskrift
fløtegratinerte poteter oppskrift
GRILLMAT
helstekt indrefilet
helstekt ytrefilet
hjemmelagde karbonader
indrefilet
JULEMAT
kålstuing oppskrift
KARBONADER
kjernetemperatur biff
LAM
langtidssteking
PÅSKEMAT middagstips
PÅSKEMAT
potetmos oppskrift
REINSDYR
saus til biff
Smedstuen i media
SPEKEMAT
steking av biff
ytrefilet