MENY
NYHETER
OM OSS
Produkter
ELG
REINSDYR
LAM
KARBONADER
JULEMAT
PÅSKEMAT
SPEKEMAT
GRILLMAT
Middagstips
ELG
REINSDYR
LAM
KARBONADER
JULEMAT
PÅSKEMAT
SPEKEMAT
GRILLMAT
KONTAKT
NETTBUTIKK
Smedstuen AS
>
Oppskrifter
>
Middagstips
>
LAM
>
Lammegryte med grønnsaker
LAM
Lammestek med fløtegratinerte poteter og stekt tomat
Lammelår badsturøkt med fløtegratinerte poteter og waldorfsalat
Lammegryte med grønnsaker
Lammegryte med grønnsaker
i deilig saus av hvitvin
Server gjerne lammegryte sammen med salat og poteter.
Slik gjør du
Lammegryte med grønnsaker er et velsmakende middagstips.
Varm stekeovn til 200°C.
Del grønnsakene i biter og fres dem i smør i jerngryte.
Ta ut grønnsakene og brun kjøttstykkene.
Hell på vann og hvitvin og ha grønnsakene tilbake i gryten.
Tilsett salt, pepper og timian.
Kok opp.
Legg på lokk og sett hele gryten i stekeovn.
La den stå i ca. 1,5 timer til kjøttet er mørt og slipper beina.
Lammegryte med grønnsaker serveres med salat og poteter
Informasjon om grytekjøtt av lammebog fra høgfjellslam fra Smedstuen Gård
Vi anbefaler også:
Lammelår badsturøkt med fløtegratinerte poteter og waldorfsalat
Biffkarbonader med ovnsstekt ratatouille
Lammestek med fløtegratinerte poteter og stekt tomat
Røkte koteletter uten ben med waldorfsalat
Ingredienser
4 porsjoner
1,5 kg
grytekjøtt av lammebog
fra høgfjellslam
Smedstuen AS
2 stk gulrot
2 stk løk
1 stk rødløk
1 stk stangselleri
2 ss smør
1 ts salt
1⁄2 ts nykvernet pepper
3 ts timian tørr
3 dl hvitvin
2 dl vann
KLIKK HER FOR VAREBESKRIVELSE
Populære emner:
biff
ELG
ELG middagstips
elgbiff
elgkjøtt
enkle middagstips
ertestuing oppskrift
fløtegratinerte poteter oppskrift
GRILLMAT
helstekt indrefilet
helstekt ytrefilet
hjemmelagde karbonader
indrefilet
JULEMAT
kålstuing oppskrift
KARBONADER
kjernetemperatur biff
LAM
langtidssteking
PÅSKEMAT middagstips
PÅSKEMAT
pinnekjøtt
potetmos oppskrift
REINSDYR
saus til biff
Smedstuen i media
SPEKEMAT
steking av biff
ytrefilet