Biffkarbonader med ovnsstekt ratatouille

gode karbonader, som gjerne serveres sammen kokte eller bakte poteter.
Biffkarbonader med ovnsstekt ratatouille er et velsmakende middagstips, som gjerne serveres sammen kokte eller bakte poteter.
Biffkarbonader med ovnsstekt ratatouille

Slik gjør du

Biffkarbonader med ovnsstekt ratatouille er et velsmakende middagstips.

Karbonader fra Smedstuen Gård er ferdig stekte i jernpanne, og våre biffkarbonader er kåret til best i test hos Bramat.

  • Karbonader fra Smedstuen varmes ved svak varme i en stekepanne med litt smør, eller i ovnen på 150 grader C i 10-15 minutter. Tildekk da gjerne med folie for å bevare saftigheten.
  • Skjær ut stilkfestet på tomatene med en liten spiss kniv. Lag et kryss i skinnet i motsatt ende og dypp tomatene i kokende vann i noen sekunder, alt etter modenhet. Legg så tomatene i kaldt vann og trekk av skinnet. Del deretter tomatene i to og fjern kjernehuset før de til slutt skjæres i båter.
  • Tomatene og de øvrige grønnsakene deles i biter og legges på ildfast fat hvor de vendes i salt, krydder og olivenolje, for så og stekes i varm stekeovn (220 grader C) i 30-40 minutter.
  • Smak til med salt og krydder før servering.

Biffkarbonader serveres på en seng av ratatouille sammen med kokte eller bakte poteter.


Smedstuens karbonader er ferdigstekte i jernpanne.

Karbonader fra Smedstuen Gård er ferdig stekt i jernpanne. Steking av karbonader i jernpanne gir en ekstra god smak, og ettersom karbonadene allerede er stekt når du kjøper dem i butikken, trenger du bare å varme dem opp på svak varme før de er serveringsklare. Finner du ikke Smedstuens karbonader i butikken der du bor, må du spørre butikken om de kan ta inn karbonadeprodukter fra Smedstuen Gård til sitt sortiment.

Smedstuen Gård sine karbonader er kåret til best i test hos Bramat.


Vi anbefaler også: