Reinsdyrkarbonader med rotmos og vårløk

anbefales sammen en saus av karamell og geitost
Reinsdyrkarbonader med rotmos, vårløk og en saus av karamell og geitost.
Reinsdyrkarbonader med rotmos og vårløk

Slik gjør du

Reinsdyrkarbonader med rotmos og vårløk er et velsmakende middagstips.

Til reinsdyrkarbonader kan du lage en god saus av karamell og geitost. All råvare av rein som Smedstuen Gård bruker til reinsdyrkarbonader, kommer fra fjellområder som er administrert av Filefjell Reinlag.

  • Stek reinsdyrkarbonader ved svak varme i en stekepanne.
    De kan også varmes i ovnen på 150 grader i 15-20 minutter.
  • Kok gulrot og kålrot med litt salt til de er møre.
    Mos grønnsakene med litt smør, og smak til med salt.
    Damp vårløken lett.
  • Skysaus til karbonadene lages etter anvisning på pakken med halvparten vann.
    Tilsett geitost og smak til med karamellsaus.
    Pynt gjerne med litt urter.

Vi anbefaler også: