Røkte koteletter uten ben med waldorfsalat

med stekte potetskiver og rødvinskokt løk
Røkte koteletter griller du på kort tid, og de smaker veldig godt sammen waldorfsalat, stekte potetskiver og rødvinskokt løk.
Røkte koteletter uten ben med waldorfsalat

Slik gjør du

Røkte koteletter uten ben med waldorfsalat, stekte potetskiver og rødvinskokt løk er et velsmakende middagstips.

Røkte koteletter griller du på kort tid!

  • Stek eller grill koteletter på middels varme, ca. 8-10 minutter på hver side.

Waldorfsalat:

  • Bland majones, rømme og sukker.
  • Kutt valnøtter, stangselleri og epler i små biter.
  • Druene deles i 4 biter.
  • Vend dette forsiktig sammen.
  • Pynt til slutt med hele valnøtter og druer.

Stekte potetskiver:

  • Del potetene i ca 0,5-1 cm tykke skiver. Krydre med salt og pepper.
  • Stekes på grillen til de er møre, ca 8-10 min på hver side.

Rødvinskokt løk:

  • Skrell løken, og del hver løk i 8 båter.
  • Ha smør, løk, rødvin, salt, pepper og timian i en kjele.
  • Kok opp, og la det småkoke i ca 30 min til løken er mør.Ta av lokket mot slutten av koketiden for å redusere væsken.
Relaterte emner:


Vi anbefaler også:

Ingredienser

4 porsjoner
40 minutter

Waldorfsalat:

  • 3 ss majones
  • 3 ss rømme
  • 1/2 ts sukker
  • 2 stilker stangselleri
  • 20 røde eller grønne stenfrie druer
  • 2 rød epler
  • valnøtter etter ønske

Stekte potetskiver:

  • 6-8 poteter
  • salt og pepper

Rødvinskokt løk:

  • 4 løk
  • 2 ss smør
  • 2 dl rødvin
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1/2 ts timian
KLIKK HER FOR VAREBESKRIVELSE  Varebeskrivelse