Elggryte er en perfekt middag på kalde høstdager, og gryteretten passer også når du venter gjester. Pass imidlertid på at du ikke steker for mye kjøtt av gangen. Da blir temperaturen for lav, og kjøttet vil bli kokt.
Denne deilige elggryta passer godt sammen med potetmos, rosenkål og tyttebær.
Be vennene dine på middag til en deilig og varm elggryte!
Du behøver ikke nødvendigvis å følge hele dette middagstipset for og få en god gryte av elgkjøtt. Bruk gjerne en annen sopp dersom du for eksempel har plukket kantareller. Flere andre typer grønnsaker passer også godt til denne gryteretten, slik som poteter, løk og gulrot.
Besøk vårt populære nettutsalg. Der finner du gode tilbud på vårt viltkjøtt!
All råvare som Smedstuen bruker til elggryte, er godkjent og kontrollert av veterinær. På Elgslakt.no kan du lese mer om våre ulike viltmottak og betingelser.