Slik gjør du
Elg indrefilet med blåbær og stekt kantarell er et velsmakende middagstips.
- Varm opp stekepannen og la smøret bli brunt før du legger i elg indrefilet. Elgkjøttet kan gjerne ha ligget litt ute før steking, slik at det ikke er så kaldt.
- Stek biffene pent brune på begge sider – ca. 1-2 minutter på hver side. Ha på salt og pepper og etterstek ved svak varme i 3-4 minutter. Snu indrefileten et par ganger. La kjøttet hvile i 5-10 minutter mens du lager tilbehør.
- Skjær sellerirot i tynne skiver og stek i olivenolje med litt salt.
Stek aspargesbønner og kantarell eller sopp i skiver som tilbehør til indrefilet av elg. - Lag saus etter anvisning på posen, men bytt ut litt vann med creme fresh eller matfløte. Tilsett sukker. Tilsett blåbær før servering av elg indrefilet.
Besøk vårt populære nettutsalg. Der finner du gode tilbud på vårt viltkjøtt!
All råvare som Smedstuen bruker til elg indrefilet, er godkjent og kontrollert av veterinær. På Elgslakt.no kan du lese mer om våre ulike viltmottak og betingelser.