Smedstuen Gård fikk toppkarakter og ble klar vinner i årets test av pinnekjøtt i Aftenposten. I årets pinnekjøtt test 2014 i Aftenposten ble Smedstuen Gård testvinner. Pen farge på kjøttet, ikke for salt og en mild og god røyksmak, er dommernes konklusjon på røkt pinnekjøtt.
I likhet med da vi testet urøkt pinnekjøtt, er det pinnekjøttet fra Smedstuen Gård som får best skussmål sier fagdommerne Tore Teigen og Frank Johansen (kilde Aftenposten). Smedstuen Gård fikk altså terningkast 6 i testen for røkt pinnekjøtt og i testen for urøkt pinnekjøtt. Begge testene ble utført som blindtest der dommerne har smakt seg gjennom testproduktene.
Test av pinnekjøtt røkt i Aftenposten, desember 2014
Test av pinnekjøtt urøkt, desember 2014
Smakstest av pinnekjøtt urøkt fra Smedstuen Gård
Pinnekjøtt urøkt
Pinnekjøtt urøkt av høgfjellslam
Pinnekjøtt røkt
Pinnekjøtt røkt av høgfjellslam
Foto viser fagdommerne Tore Teigen og Frank Johansen
Fotograf: Tore Fjeld