NM i kjøttprodukter - Badsturøkt lammelår - Smedstuen AS

NM i kjøttprodukter vunnet av badsturøkt lammelår

400 produkter fra 47 leverandører konkurrerte om å oppnå titler og medaljer i NM i kjøttprodukter. Dette er en prestisjefylt konkurranse der fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens.

Vinner av NM i kjøttprodukter

Smedstuen Gård gikk rett til topps i NM i kjøttprodukter med sitt badsturøkte lammelår. Smedstuen sendte inn seks produkter til årets NM i kjøttprodukter, hvorav tre fikk pris. Pinnekjøttpølsa oppnådde sølv og røkt pinnekjøtt fikk bronse. Men best var det badsturøkte lammelåret, som først mottok gull, deretter ble «årets stek» og til slutt vant den gjeve norgesmestertittelen i kategorien «ferdig stekt/kokt».

Det kan spises kaldt, eller det kan varmes i varmt vann med posen på. Det er enkelt, og det badsturøkte lammelåret kan fort bli juleselskapets redning. Badsturøkt lammelår er også lettvint å ha med på hytta.

Les mer om NM i kjøttprodukter på eub.no