fbpx
Lammelår badsturøkt kokt - Smedstuen AS

Smedstuen vant gull i NM med badsturøkt lammelår

Smedstuen vant gull med produktet badsturøkt lammelår under NM i Kjøttprodukter 2017. Norgesmesterskapet i Kjøttprodukter er uten tvil Norges største test av julemat. Her finner du Norges beste pinnekjøtt, ribbe, medister, julepølser og pålegg.

I år var det påmeldt 530 produkter til konkurransen, noe som sannsynligvis er ny rekord. Bare en tredjedel fikk medaljer i den knallharde tevlingen. Dommerne var veldig strenge, og i noen av klassene ble det ikke delt ut gull i det hele tatt.

I tillegg til gull, oppnådde Smedstuen også flere medaljer i andre valører under norgesmesterskapet i julemat.

Smedstuen vant gull i NM i Kjøttprodukter med badsturøkt lammelår

Vi er godt fornøyd med resultatet, og det stimulerer til videre satsning og produktutvikling.

Det er verdt å merke seg at vårt badsturøkte lammelår og pinnekjøtt får medaljer i hvert eneste NM. Det vitner om høy og jevn kvalitet på produktene og dyktige ansatte. Det er vi veldig stolte av.

Bildet viser John Olav Lerbakk, Arne Elstad, Johnny Fjellhaug og Lars Sandholtbråten fra Smedstuen AS, med medaljer og diplomer under Norgesmesterskapet i Kjøttprodukter 2017.

 

Smedstuen fikk følgende medaljer i årets NM i Kjøttprodukter:

Gull – Badstuerøkt lammelår
Sølv – Røkt pinnekjøtt
Bronse – Urøkt pinnekjøtt
Bronse – Viltburger
Bronse – Lutefiskbacon

NM i Kjøttprodukter skal bidra til å gi norsk kjøttindustri en uavhengig og faglig tilbakemelding på produktene sine. Mesterskapet er derfor med på å heve kvaliteten på norske kjøttprodukter.

Finn ut mer om arrangementet her:
http://kjottprodukter.no/Aktuelt/Her-er-resultatene-fra-NM-i-Kjoettprodukter-2017