I over 40 år har vi foredlet storfe og vilt, til glede for butikker og kunder i hele Sør-Norge. Hemmeligheten bak de velsmakende produktene er utsøkte råvarer, solide fagkunnskaper og godt, gammeldags håndverk.
Ferske fileter og stek av elg er typiske sesongvarer, og det er om høsten at utvalget er størst. Elgkjøtt har lavt fettinnhold og med riktig tilbehør er det meget sunn kost. Kjøtt av elg er noe av det reneste og magreste kjøttet som finnes.
Elgkarbonader, biff og elgstek fra Smedstuen AS,
selges nå til kampanjepris hos Meny-butikker i Sør-Norge.
Opptil 42% rabatt i uke 42 og 43!
Det skytes og slaktes ca. 35.000 elg i Norge hvert år. En liten del av disse havner hos oss. Elgkjøttet som foredles av Smedstuen Gård er av meget høy kvalitet. All råvare vi foredler er godkjent og kontrollert av veterinær.
Elgkarbonader steker vi hele året, eller så langt beholdningen av kjøtt rekker. Smedstuen Gård sine karbonader er kåret til best i test hos Bramat. Rent kjøtt av elg er eksklusiv mat og benyttes som regel ikke i hverdagen. Dersom du ikke har smakt elg før, har du virkelig noe godt å se frem til. Nærmere naturen er det nesten ikke mulig å komme. Det er duket til fest når elgmiddagen settes frem på bordet!
Her får du middagstips som passer til våre produkter av elg
Noen liker maten rå, og andre liker den godt stekt. Kunsten er imidlertid å beholde saftigheten og smaken i kjøttet så godt som mulig. Vår tabell over riktig kjernetemperatur hjelper deg.
Lag et festmåltid av elg til familie og venner nå i høst!